Als mens worden we het meest gelukkig als we mogen en kunnen doen wat werkelijk bij ons past.
De meeste mensen komen daar helaas niet aan toe. Ze zijn door 'het lot' beland in werk dat niet echt bij hen past.
Ben jij toe aan helderheid over welk werk bij jou past?
Met behulp van Human Design kan je zicht krijgen op je werkelijke kwaliteiten (daar waar het leven moeiteloos gaat) en op je natuurlijke levensdoel. Daarnaast kan je met behulp van deze kennis ontdekken waar je onbewust keuzes maakt die ongezond voor je zijn. Is het niet op korte termijn, dan wel op langere termijn.
Wil je doen wat werkelijk bij jou past?
In 3 gesprekken leg ik je uit hoe jouw natuurlijke aanleg werkt en krijg je handvatten waarmee je zelf kunt experimenteren. Binnen een paar weken heb je een scherpere kijk op wat werkelijk bij jou past.
Ik kan uiteraard geen 100% kans op succes beloven, maar er is waarschijnlijk geen andere manier om zo snel en gemakkelijk te ontdekken waar het in jouw leven werkelijk om draait.
Er is m.i. geen krachtiger instrument dan een Human Design analyse om zicht te krijgen op wat werkelijk bij jou past.
Met behulp van een analyse leer je je innerlijke wijsheid te ontdekken. Dit is kennis over jezelf die je niet alleen helpt in deze fase, maar gedurende de rest van je leven.
De keuzes die je maakt op basis van je innerlijke wijsheid zorgen er voor dat je je krachtiger zult voelen. Meer gericht op wat wel en wat niet in jouw leven past.
*) Wanneer een organisatie eigen professionals heeft, of een bureau inhuurt voor het begeleiden van medewerkers bij loopbaanvragen en outplacement, kan dit traject als aanvulling ingezet worden.
Bij aanpak ten behoeve van (her)oriëntatie op werk
*) Wanneer je werkgever de kosten van het traject voor zijn/haar rekening neemt kan het zijn dat deze hiervan een verslag wil ontvangen. Jij bepaalt uiteraard wat er met derden gedeeld mag worden. De kosten hiervan bedragen € 90,00 excl. btw.
Soms willen werkgevers weten wat het verschil is tussen Human Design en de instrumenten die de organisatie al gebruikt. Dat verschil is groot.
Ik heb er een blog over geschreven.